Lehti, jota kukaan ei lue – Seiska

seiska-suomen-suosituin-superistitarjouksia

Eikö teistä ole hassua, että Suomen suosituin aikakauslehti on sellainen lehti, jota kukaan ei myönnä lukevansa? Tilaustietojen perusteella Seiska vetää jatkuvasti kärkeä luetuimpien listalla. Mutta kun ihmisiltä kysytään, kukaan ei tietysti sitä tilaa, eikä varsinkaan itse osta. Ainoastaan silloin tällöin parturissa tai odotusaulassa sitä silmäilee….

Seiska koukuttaa, se on selvä. Seiskan vahva markkinointimenetelmä on käytejakson lähettäminen, mikä on varmasti tehokas, koska kukapa ei tilaisi sitä sen jälkeen, kun saanut nauttia juoruista kuukauden? Varsinkin jos tilaaja saa jonkin tosi hyvän tarjouksen ja ehkä vielä tilaajalahjan kaupan päälle!

Itse myönnän rehellisesti tilaavani Seiskaa. Se on hömppälehtien kuningas ja ainoa turhuus johon syydän jatkuvasti rahaa. Haalin siitäkin kuitenkin koko ajan tarjouksia, en siis tilaa sitä samalla kestotilauksella, vaan tilaan ja lopetan tilausta jatkuvasti niin saan hyvät alennukset ja tilaajalahjat. Tietty joissakin tarjouksissa on ehtona se, että se on mahdollista ainoastaan uusille tilaajille.

Seiskan uusimpia tarjouksia seuraan enimmäkseen netistä Lehti-tarjoukset.com sivustolta, jossa on mielestäni niin selkeästi ja hyvin hinnat, kestot ja tilaajalahjat esitelty. Tilaan Seiskasta aina edullisimman tarjouksen ja perun sen päättymään heti tilausjakson loputtua. Joskus en peru vaan annan se tulla ja perun vasta sitten kun bongaan jonkun hyvän uuden tarjouksen. Nyt Seiskan tilaajalahjoina on jo pidemmän aikaa ollut langattomat kuulokkeet (jotka on muuten tosi hyvät, käytössä meillä lähes joka päivä, kun pelataan ja katsotaan elokuvia!) tai keittiövaaka. Minulla on tietysti molemmat, keittiövaakakin on tarkka ja toimiva. Ovat muuten leipomukset alkaneet onnistua sen myötä paremmin, varmasti on vaa’an tarkkudella merkitystä. Ennen mittasin desimitalla.

Seiska on siitä hyvä, kun sitä lukiessa ei tarvitse ajatella yhtikäs mitään. Kun on päivän työskennellyt tietokoneen ääressä aivonsa äärimmilleen pinnistäneenä, tuntuu, että haluan täyttä vastapainoa työpäivän jälkeen! On ihana olla ajattelematta mitään, lueskella roskajuttuja ja nauraa sekä sen lehden että siinä esiintyvien ihmisten tyhmyydelle! Ajatelkaa vaikka Tuksua tai Martina Aitolehteä, heidän ammattinsa on Seiska! Sieltähän se palkka heille tulee! Ja vaikka Tuksun huulet olisivat kuinka vaaleanpunaiset ja ällöttävän turpeat, tuhannet ihmiset tilaa seiskaa hänen takiaan!!!

Joillekin sivistyneille ystävilleni en kehtaa Seiskan lukuani tunnustaa. Nämä lukevat Suomen Kuvalehden pitkiä artikkeleita työpäivän päälle, englanninkielistä National Geograhpyä ja Financial Timesiä, tietysti Hesarin jälkeen. Minulle ei tule muuta kuin Hesari ja Seiska. Siitä huolimatta pysyn hyvin keskusteluissa mukana, vaikka ne viisaat engelsmannijutut jääkin lukematta… Ja ainakin tiedän heitä paremmin, mitä tapahtuu niissä piireissä mistä suurin osa suomalaisista puhuu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + 8 =